top of page
IMG_6379.JPG

Ontstaan
van D10

Het begon allemaal met de film "De SM Rechter", een ontroerend waargebeurd liefdesverhaal over een man die alles opoffert voor het geluk van zijn vrouw, en zo geleidelijk aan zijn grenzen verlegt. Helaas betaalde hij een hoge prijs voor zijn liefde voor haar.

Ons concept draait om respect en vertrouwen, maar dan net iets uitdagender. Als ervaren hoteliers kwamen we erachter dat er geen plek is waar intimiteit en romantiek gecombineerd worden met de wereld van kinky en fetish, bondage en BDSM.

En nog minder zijn er plaatsen waar elegantie en stijl gepaard gaan met een uitstekende en discrete service.

Een plek waar ook nog de geur, smaak en textuur van eten en dranken ook een fundamentele rol spelen, maakt het nog zeldzamer.

Bij Domaine 10 gaat het niet om discretie omdat het verborgen moet blijven, maar juist om de mogelijkheid om te genieten van ondeugendheid - een gevoel dat onbetaalbaar is geworden. Onze passie voor ons vak heeft ons creativiteit gebracht en zo is -Domaine 10- ontstaan.

Bij het uitwerken van Domaine 10 hebben we rekening gehouden met het feit dat mannen en vrouwen anders denken, voelen, communiceren en liefhebben. Maar het draait vooral om het ontdekken van intimiteit en passionele liefde.

Keer op keer zijn we verbaasd over de diversiteit van seks en hoe mooi het is gecreëerd en gevormd. Seks is zoveel meer dan alleen een penis en een vagina. Door bewust je zintuigen in te zetten tijdens seks kun je meer variaties ontdekken. Er zijn talloze manieren om van elkaar te genieten met voldoende afwisseling in je huwelijk of relatie.

Zoals u wellicht heeft opgemerkt, ligt er een diepgaande psychologische overweging ten grondslag aan D10. Het gaat hier niet om een bedrijf, maar om een gepassioneerde missie om koppels te bevrijden en hen te voorzien in wat voor hen belangrijk is, om iedereen te laten genieten van de (on)deugden van het leven zonder beperkingen of voorschriften.

Er zijn vele ervaringen en verhalen over hoe Domaine 10 is ontstaan, maar het gaat nu vooral om jouw beleving, je bereidheid om grenzen te verleggen en daar kunnen wij bij helpen. Onze missie is om kracht te geven en niet om te verleiden, omdat we u willen laten genieten van het hoogste genot van de liefde op een discrete en weloverwogen plek.

Wie droomt er niet van om een exclusieve romantisch/sensuele ervaring te ondergaan? Bij ons hoeft u niets aan uzelf te veranderen, want misschien zijn uw meest intieme gevoelens excentriek en het waard om te delen met uw partner, uw minnaar, uw liefde of uw hartendief. Domaine 10 biedt u deze unieke ervaring op maat ontworpen om diep in je ziel te graven en jezelf onderweg te vinden.

Wij hebben ons hart en ziel in Domaine 10 gestoken met passie en liefde.

Sensuele groet,

Uw Secret Butler

bottom of page