top of page

Extra
diensten

20220227_185544837_iOS.jpg

Pandora
Box

"Ontgrendel een wereld van plezier met Pandora Box Sextoys - waar elk verlangen wordt vervuld en elke fantasie tot leven komt. Onze hoogwaardige, innovatieve producten zijn ontworpen om je zintuigen te prikkelen en je naar nieuwe hoogten van extase te brengen."

Elke kamer heeft een Pandora box die op slot is
De sleutel is te huur € 25.00

Love tools te huur

Satijnen blinddoek, kleine zeep, grote lederen zweep, paddle, lange gevlochten vlogger, fetish set met halsband, fetish enkelbanden, bondage touwen, metalen ketting, handboeien, tepelklemmen, pinwheels, metalen butplugg, stalen spreidstang verstelbaar

IMG_7237.JPG

The Secret
Butler

"Onze Secret Butler Service is meer dan alleen een luxe - het is een ervaring. Laat ons aan al uw wensen voldoen met discrete en persoonlijke service, zodat u kunt ontspannen en met volle teugen kunt genieten van uw verblijf in D10. The Secret Butler zorgt ervoor dat aan elk detail is gedacht, waardoor je onvergetelijke herinneringen maakt."

The Secret Butler
communiceert met u via Whatsapp of sms

Hij/Zij staat 24/7 voor u ter beschikking


Tot 23h00 kan dit via bericht,

tussen 23h00 en 9h00 kan u altijd bellen

"Met ons gaan we verder dan het vervullen van uw wensen - we overtreffen ze. Met onze toegewijde en persoonlijke service streven we ernaar om elke verwachting te overtreffen en u een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Of het nu gaat om speciale verzoeken, onverwachte wensen of een extra vleugje luxe, wij zal ervoor zorgen dat uw ervaring met ons alles is waar u op hoopte en meer."

17CF80BD-DF00-4BFF-B73F-BA611B287BD9.PNG

FAQ

"Onze FAQ sectie is er om je te helpen. We hebben de meest gestelde vragen samengesteld en duidelijke antwoorden gegeven, zodat je snel de informatie kunt vinden die je nodig hebt. Bekijk onze FAQ sectie en wij helpen je graag verder mocht het antwoord op uw vraag er niet tussen staan!"

24/7 Secret Service

24/7 hotel open

Enkel volwassenen 18+

Geen huisdieren

Altijd absolute privacy

Hebt u nog andere vragen, op

32C22EA8-48A2-4C6E-B4A7-5A2D1B0A6762.PNG

Waardebon
Geschenkbon

"Een geschenkbon voor een overnachting of arrangement in D10 hotel is het perfecte cadeau voor stellen die op zoek zijn naar een avontuurlijke en opwindende ervaring. Het biedt de mogelijkheid om de dagelijkse sleur te doorbreken en nieuwe hoogten van intimiteit te bereiken. Bovendien is het de ideale manier om je geliefde te verrassen met een unieke en spannende ervaring die ze nooit zullen vergeten. Met een geschenkbon van D10 geef je niet alleen een overnachting cadeau, maar ook een geheel nieuwe dimensie aan jullie relatie."

"Een geschenkbon voor een overnachting of arrangement in D10 Hotel is een geweldig cadeau voor vrienden of familie die toe zijn aan een beetje ontspanning en avontuur. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of gewoon om je waardering te tonen, een verblijf in D10 biedt de perfecte gelegenheid om te ontspannen en tegelijkertijd nieuwe hoogten van intimiteit te bereiken. Het is ook een geweldige manier om je vrienden of familie te laten weten dat je om ze geeft en dat je hun relatie wilt versterken. Een geschenkbon van D10 is een uniek en opwindend cadeau dat zeker indruk zal maken op de ontvanger en dat ze niet snel zullen vergeten."

IMG_6278.JPG

Muziek

Muziek zet de toon voor een romantische avond en creërt een gevoel van intimiteit tussen mensen. Het juiste liedje kan emoties oproepen die woorden niet kunnen uitdrukken en kan zelfs herinneringen oproepen die aan die speciale persoon zijn gekoppeld.

Bovendien bouwt muziek spanning op en versterkt, en geeft het een gevoel van opwinding dat de romantiek naar een hoger niveau tilt. Het biedt ook een veiligheidsnet voor degenen die zich ongemakkelijk voelen bij stilte, en helpt om eventuele stiltes of ongemakkelijke momenten op te vullen.

Het kiezen van de juiste muziek voor een romantische avond kan echter een uitdaging zijn. Het is belangrijk om te kiezen voor nummers die passen bij de stemming die je probeert te creëren. Rustige ballads zijn bijvoorbeeld geweldig voor een intieme en romantische sfeer, terwijl up-tempo nummers juist kunnen bijdragen aan een gevoel van speelsheid en energie.

D10 heeft een super opwindende lijst gemaakt voor u. Deze is ook openbaar te beluisteren via Spotify onder het account Anastasia Steel

50 Shades
bottom of page